Visszavásárlási és pénzvisszafizetési garancia

CoolVision webáruházban megrendelt termékekre a Severus Europe KFT. 30 napos pénzvisszafizetési vagy cseregaranciát vállal. Az előírt 14 nap helyett mi 30  napot adunk Neked!

Amennyiben a megrendelt napszemüveg nem felel meg neked, vagy más modellre szeretnéd cserélni a kézhez kapott   szemüvegedet, vedd fel velünk a kapcsolatot! Telefonon vagy e-mailben is jelezheted kérésedet, és mi 100%-ban visszafizetjük a szemüveged árát, vagy értékegyeztetéssel más szemüvegre / napszemüvegre cserélheted.

A terméket minden tartozékával együtt (!) a következő címre küld vissza:

Severus Europe KFT.

Szilléri sgt. 38/A 3/10

6723 Szeged

Magyarország

Pénzvisszafizetési vagy cseregaranciát csak eredeti csomagolásban lévő és számlával rendelkező termékre tudunk vállalni. Javasoljuk tehát, hogy a termékkel érkezett számlát őrizd meg. Pénzvisszafizetést kizárólag bankszámlára való utalással tudunk biztosítani.

Amennyiben kontaktlencsét vásároltál a CoolVision.hu webáruházban, és azt szeretnéd visszaküldeni, csak bontatlan csomagolású termék árát tudjuk visszafizetni.

Kérünk, hogy mielőtt visszaküldenéd a szemüveget, jelezd ügyfélszolgálatunknak (e-mailban, telefonon), hogy mit is szeretnél a visszaküldött termékkel! Így gyorsabban visszakapod a pénzed, vagy csere esetén megkapod az általad választott másik szemüveget.