20%-os extra kedvezmény minden Matrix és Marc John napszemüvegre! Kód: MJM20

Vásárlástól való elállás

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 napon belül (beleértve a 14. napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezik. A vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A fogyasztó az elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen közölheti cégünkkel.

A szolgáltató adatai és elérhetőségei:

Severus Europe KFT
Szilléri sgt. 38/A 3/10
6723 Szeged
Tel: 0670/559-42-56
info@coolvision.hu

 

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Az elállással érintett terméket utánvétellel nem küldheti vissza, utánvételes átvételt az Severus Europe KFT nem teljesít. Elállás esetén cégünk követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését. Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

A vásárlástól való elállás folyamán a terméke(ke)t a következő címre kérjük visszaküldeni:

Severus Europe KFT
Szilléri sgt. 38/A 3/10
6723 Szeged

Az elállási jog gyakorlása esetén az Severus Europe KFT a vásárló által kifizetett összeget a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszautalja az Ügyfél részére.