20%-os extra kedvezmény minden Matrix és Marc John napszemüvegre! Kód: MJM20

Napszemüveg méret információk

Napszemüveg vagy olvasószemüveg vásárlásnál fontos szempont, hogy a megvásárolt szemüveg ne csak a látásunkat javítsa vagy könnyítse meg, hanem jól is álljon az arcunkon. Mivel on-line megrendelésnél nincs lehetőségünk vásárlás előtt felpróbálni a terméket, ezért jogos a kérdés, hogy a kiszemelt termék megfelel-e számunkra, nem fogja-e fél arcunkat eltakarni, nem lesz-e túl szoros a fejünkre, a lencsék sötétítése megfelel-e szemünknek....?

Vásárlás, megrendelés előtt javasoljuk, hogy alaposan nézd át a kiszemelt termék adatlapját. A termék adatlapján minden esetben megtalálható a szemüveg keretének és lencséjének anyaga, a lencse UV fény elleni védelme és a keret méretei.

A szemüvegekről, kiegészítőkről látható képek a CoolVision webáruházban megfelelnek a termék valódi kinézetének. Igyekeztünk minőségi fotókat mellékelni, több pozícióban lefényképezni a modelleket, hogy az apróbb részletek is tökéletesen láthatóak legyenek.

Minden szemüveg adatlapján megtalálható a keret szélessége, magassága, a szár hossza, valamint a lencse és a híd szélessége is. Ezeket az adatokat a szemüveg képeivel összevetve jól behatárolható, hogy az adott keret megfelel-e elvárásainknak, elképzeléseinknek.

Azonban ha továbbra is kétségeid vannak afelől, hogy a szemüveg megfelelő lesz-e számodra, íme néhány praktikus tanács amellyel megkönnyítheted a választást:

- biztosan van otthon olyan szemüveged vagy napszemüveged amelyet előzőleg hordtál. Mérd le ennek a szemüvegnek a méreteit, és vesd össze az adatlapon található méretekkel. Így már sokkal pontosabban meg tudod határozni, hogy a kiválasztott keret megfelelő-e.

- ha nincs régi szemüveged akkor marad az "ősi" módszer. Egy vonalzó segítségével mérd le az arcodat, és ez alapján is pontosan meghatározhatod, hogy a kiszemelt modell megfelelő lesz-e.

Ha ezek a bevett praktikák sem segítettek a döntésben akkor a 30 napos visszavásárlási és pénzvisszafizetési garancia is segítségedre válhat. Rendeld meg bátran a terméket és ha nem vagy megelégedve vele, akkor küld vissza 30 napon belül, és mi visszautaljuk a napszemüveged árát.