RAY-BAN

Ki ne ismerné a jó öreg Wayfarer és Aviátor stílust, az 1937 óta virágzó Ray-Ban márka legnépszerűbb modelljeit?

A jól ismert fémkeretes Aviátor napszemüveg egy tükröződésmentes, műanyagkeretes pilóta védőszemüveg továbbfejlesztése és tökéletesítése. Az amerikai légierőnek egy olyan szemüvegre volt szüksége, amely kiszűri a vakító fényt, zavartalan látást biztosít a felhők között, és nem párásodik be. Így született meg a Ray-Ban Aviátor prototípus. Nem sokkal később megjelent a közkedvelt műanyagkeretes sztenderd G-15 zöld és szürke lencsés Ray-Ban Wayfarer modell, mellyel több nagy sikerű filmben is találkozhattunk.

A kétségtelenül legkelendőbb klasszikus Aviátor és a Wayfarer modellen kívül számtalan különleges darab közül válogathatunk még a Ray-Ban kínálatából: Clubmaster, Round, Clubround, Caravans, Erika,...

A Ray-Ban napszemüvegek megtekintéséhez kattintson IDE!

Az ikonikus pilóta stílusú napszemüveg a Ray-Ban kínálatából. A Ray-Ban RB3025-ös modellből adják el a legtöbbet a világon. Vékony fémkeret, szinte kerek lencse, egy klasszikus forma, amely sohasem megy ki a divatból.  A Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg kiváló minőségűkellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

39990 Ft

Ray-Ban RB3543-as napszemüveg remek választás a klasszikus stílust kedvelő férfiak számára. A Ray-Ban RB3543-as napszemüveg kiváló minőségűkellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Ez a kiváló Ray-Ban napszemüveg műanyagból készült lencsékkel kapható.

Ray-Ban RB3543-as napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus napszemüveg utazáshoz, vezetésre, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3543-as napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

54990 Ft

Az ikonikus " Clubmaster " napszemüveg a Ray-Ban kínálatából. A Ray-Ban RB3016-os igazi "csemege" a retro stílus szerelmeseinek. Unisex modell lévén hölgyeknek és uraknak is egyaránt ajánljuk.  A Ray-Ban RB3016-os napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

A Ray-Ban RB3016-os napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra, utazáshoz egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3016-os napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

38490 Ft

A klasszikus, fiatalos Ray-Ban New Wayfarer RB2132-es napszemüveg remek választás az lendületes, klasszikus stílust kedvelő hölgyek és urak számára. A Ray-Ban RB2132-es napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található.

A Ray-Ban New Wayfarer RB2132-es napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban New Wayfarer RB2132-es napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

33990 Ft

A Ray-Ban RB3445-ös napszemüveg remek választás a klasszikus stílust kedvelő férfiak számára. A Ray-Ban RB3445-ös napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Ez a kiváló Ray-Ban napszemüveg üvegből készült lencsékkel kapható.

A Ray-Ban RB3445-ös napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus napszemüveg utazáshoz, vezetésre, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3445-ös napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

34990 Ft

divatosfiatalos Ray-Ban RB4253-as napszemüveg remek választás az lendületes, friss stílust kedvelő hölgyek és urak számára. A Ray-Ban RB4253-as napszemüveg kiváló minőségűkellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

Ray-Ban RB4253-as napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB4253-as napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

42990 Ft

Divatos, műanyagkeretes Ray-Ban női napszemüveg. A Ray-Ban RB4068-as napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található. A Ray-Ban RB4068-as napszemüveg üvegből készült lencsékkel rendelkezik.

A Ray-Ban Justin RB4068-as napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB4068-as napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

34990 Ft

Az ikonikus " Clubmaster " napszemüveg a Ray-Ban kínálatából. A Ray-Ban RB3016-os igazi "csemege" a retro stílus szerelmeseinek. Unisex modell lévén hölgyeknek és uraknak is egyaránt ajánljuk.  A Ray-Ban RB3016-os napszemüveg kiváló minőségűkellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

Ray-Ban RB3016-os napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatrautazáshoz egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3016-os napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

68990 Ft

Az ikonikus pilóta stílusú napszemüveg a Ray-Ban kínálatából. A Ray-Ban RB3025-ös modellből adják el a legtöbbet a világon. Vékony fémkeret, szinte kerek lencse, egy klasszikus forma, amely sohasem megy ki a divatból.  A Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg kiváló minőségűkellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

37990 Ft

Ray-Ban RB3498-as napszemüveg remek választás a klasszikus stílust kedvelő férfiak számára. A Ray-Ban RB3498-as napszemüveg kiváló minőségűkellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Ez a kiváló Ray-Ban napszemüveg műanyagból készült lencsékkel kapható.

Ray-Ban RB3498-as napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus napszemüveg utazáshoz, vezetésre, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3498-as napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

41990 Ft

A klasszikus, fiatalos Ray-Ban RB4323-es napszemüveg remek választás az lendületes, klasszikus stílust kedvelő hölgyek és urak számára. A Ray-Ban RB4232-es napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található.

A Ray-Ban RB4232-es napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB4232-es napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

34990 Ft

A divatos, keret nélküli Ray-Ban RB8057-es napszemüveg remek választás a merész, vagány stílust kedvelő hölgyeknek. A Ray-Ban RB8057-es napszemüveg vékony fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

A Ray-Ban RB8057-es napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB8057-es napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

36990 Ft

A sportos, félkeretes Ray-Ban RB3550-es napszemüveg remek választás az lendületes, sportos stílust kedvelő férfiak számára. A Ray-Ban RB3550-es napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Ez a kiváló Ray-Ban napszemüveg műanyagból készült lencsékkel kapható.

A Ray-Ban RB3550-es napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló sportos napszemüveg sportolásra, vezetésre, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3550-es napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

39990 Ft

Divatos, "macskaszem" alakú lencsékkel ellátott, műanyagkeretes Ray-Ban női napszemüveg. A Ray-Ban RB4126-os napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található.

A Ray-Ban Justin RB4126-os napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB4126-os napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

35990 Ft

Az ikonikus pilóta stílusú napszemüveg a Ray-Ban kínálatából. A Ray-Ban RB3025-ös modellből adják el a legtöbbet a világon. Vékony fémkeret, szinte kerek lencse, egy klasszikus forma, amely sohasem megy ki a divatból.  A Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

A Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

37990 Ft

A divatos, fiatalos Ray-Ban Justin RB4165-ös napszemüveg remek választás az lendületes, friss stílust kedvelő hölgyek és urak számára. A Ray-Ban RB4165-ös napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található.

A Ray-Ban Justin RB4165-ös napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban Justin RB4165-ös napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

34990 Ft

A divatos, fiatalos Ray-Ban Justin RB4165-ös napszemüveg remek választás az lendületes, friss stílust kedvelő hölgyek és urak számára. A Ray-Ban RB4165-ös napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található.

A Ray-Ban Justin RB4165-ös napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban Justin RB4165-ös napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

34990 Ft

Kör alakú lencsével rendelkező, retro fémkeretes napszemüveg a Ray-Ban kínálatából. A Ray-Ban RB3447-es igazi "csemege" a retro stílus szerelmeseinek. Unisex modell lévén hölgyeknek és uraknak is egyaránt ajánljuk. A Ray-Ban RB3447-es napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

A Ray-Ban RB3447-es napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló retró stílusú napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra, utazáshoz egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3447-es napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

36990 Ft

Ray-Ban RB3522-es napszemüveg remek választás a klasszikus stílust kedvelő férfiak számára. A Ray-Ban RB3522-es napszemüveg kiváló minőségűkellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található. Ez a kiváló Ray-Ban napszemüveg műanyagból készült lencsékkel kapható.

Ray-Ban RB3522-es napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus napszemüveg utazáshoz, vezetésre, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3522-es napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

39990 Ft

A klasszikus, fiatalos Ray-Ban RB4181-es napszemüveg remek választás az lendületes, klasszikus stílust kedvelő hölgyek és urak számára. A Ray-Ban RB4181-es napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található.

A Ray-Ban RB4181-es napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB4181-es napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

38990 Ft

Az ikonikus pilóta stílusú napszemüveg a Ray-Ban kínálatából. A Ray-Ban RB3025-ös modellből adják el a legtöbbet a világon. Vékony fémkeret, szinte kerek lencse, egy klasszikus forma, amely sohasem megy ki a divatból.  A Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg kiváló minőségűkellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3025-ös napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

39990 Ft

Divatos pilóta stílusú napszemüveg a Ray-Ban kínálatából. Unisex modellként hölgyeknek és uraknak is kiváló választás a Ray-Ban RB3386-os napszemüveg. A Ray-Ban RB3386-os napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

A Ray-Ban RB3386-os napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3386-os napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

34990 Ft

A klasszikus, fiatalos Ray-Ban ANDY RB4202-es napszemüveg remek választás az lendületes, klasszikus stílust kedvelő hölgyek és urak számára. A Ray-Ban RB4202-es napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található.

A Ray-Ban RB4202-es napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB4202-es napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

34990 Ft

A divatos, fiatalos Ray-Ban RB8352-es napszemüveg remek választás az lendületes, vagány stílust kedvelő férfiak számára. A Ray-Ban RB8352-es napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Ez a kiváló Ray-Ban napszemüveg műanyagból készült lencsékkel kapható.

A Ray-Ban RB8352-es napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB8352-es napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

48990 Ft

Ray-Ban RB3515-ös napszemüveg remek választás a klasszikus stílust kedvelő férfiak számára. A Ray-Ban RB3515-ös napszemüveg kiváló minőségűkellemes tapintású fémkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Ez a kiváló Ray-Ban napszemüveg műanyagból készült lencsékkel kapható.

Ray-Ban RB3515-ös napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus napszemüveg utazáshoz, vezetésre, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB3515-ös napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

39990 Ft

divatosfiatalos Ray-Ban RB4253-as napszemüveg remek választás az lendületes, friss stílust kedvelő hölgyek és urak számára. A Ray-Ban RB4253-as napszemüveg kiváló minőségűkellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti.

Ray-Ban RB4253-as napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB4253-as napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

42990 Ft

A divatos, fiatalos Ray-Ban Justin RB4165-ös napszemüveg remek választás az lendületes, friss stílust kedvelő hölgyek és urak számára. A Ray-Ban RB4165-ös napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található.

A Ray-Ban Justin RB4165-ös napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló divatos  napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban Justin RB4165-ös napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

34990 Ft