Ray-Ban napszemüvegek

Ki ne ismerné a jó öreg Wayfarer és Aviátor stílust, az 1937 óta virágzó Ray-Ban márka legnépszerűbb modelljeit?

A jól ismert fémkeretes Aviátor napszemüveg egy tükröződésmentes, műanyagkeretes pilóta védőszemüveg továbbfejlesztése és tökéletesítése. Az amerikai légierőnek egy olyan szemüvegre volt szüksége, amely kiszűri a vakító fényt, zavartalan látást biztosít a felhők között, és nem párásodik be. Így született meg a Ray-Ban Aviátor prototípus. Nem sokkal később megjelent a közkedvelt műanyagkeretes sztenderd G-15 zöld és szürke lencsés Ray-Ban Wayfarer modell, mellyel több nagy sikerű filmben is találkozhattunk.

A kétségtelenül legkelendőbb klasszikus Aviátor és a Wayfarer modellen kívül számtalan különleges darab közül válogathatunk még a Ray-Ban kínálatából: Clubmaster, Round, Clubround, Caravans, Erika,...

A Ray-Ban napszemüvegek megtekintéséhez kattintson IDE!

A klasszikus, fiatalos Ray-Ban ANDY RB4202-es napszemüveg remek választás az lendületes, klasszikus stílust kedvelő hölgyek és urak számára. A Ray-Ban RB4202-es napszemüveg kiváló minőségű, kellemes tapintású műanyagkerete a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. Merev szárain Ray-Ban logó található.

A Ray-Ban RB4202-es napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus napszemüveg divatkiegészítőként, mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

Minden Ray-Ban RB4202-es napszemüveg megrendelése esetén eredeti Ray-Ban napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

24990 Ft34990 Ft

 

Ray-Ban sunglasses | Ray-Ban naočale za sunce | Ray-Ban Sonnenbrillen | Ray-Ban Ochelari de soare | Ray-Ban Naočare za sunce