Ozzie napszemüvegek

Az Ozzie napszemüvegek kiváló ár/minőség aránnyal rendelkező termékek. Az Ozzie napszemüvegek többsége műanyagkerettel és polarizált lencsével kerülnek forgalomba. Természetesen az összes napszemüveg modell rendelkezik UV400-as védelemmel is, amely meggátolja a káros ultraibolya sugárzás ( UVA, UVB és UVC  sugarak) lencséin való áthatolását. 

Az Ozzie napszemüvegek egy méretben, de több színkombinációban készülnek. Egy-egy modell általában 3-4 színkombinációban is elérhető. Az Ozzie sport napszemüvegek általában "merev szárakkal" rendelkeznek. A merev szárak biztosítják hogy a napszemüveg biztosan és kényelmesen  álljon a viselője fején.

A legtöbb napszemüveg a sportos stílust követi, de találunk az utcai viseletes, azaz" urban stlye" napszemüveg kereteket is. Az Ozzie napszemüvegek unisex termékek, kiválóan alkalmasak sportolásra, polarizált lencséi révén autóvezetésre és mindenapi használatra is ajánlottak.

A teljes napszemüveg kollekciót IDE KATTINTVA tudod megtekinteni.

 

Sportosfélkeretes műanyag Ozzie OZ02:45 M3 napszemüveg modell UV400-as lencsékkel. Egyedi megjelenés, stílusos vonalak, minőséges kidolgozás - ezek a fő jellemzői az OZZIE napszemüvegeknek. Lencséi akril alapú polikarbonátból készülnek. Az akril alkalmazásával a lencsékben, nagymértékben csökkenthető a lencsék használat közbeni karcolódása, elhasználódása.

Minden OZZIE napszemüveg lencséje teljeskörű UV400-as védelemmel rendelkezik. Ezt a kiváló napszemüveget a sportos stílust kedvelő látogatóink figyelmébe ajánljuk.

Minden Ozzie OZ02:45 M3-as napszemüveg megrendelése esetén napszemüveg tokot adunk ajándékba.

13990 Ft18990 Ft

 

Ozzie sunglasses | Ozzie sunčane naočale | Ozzie Sonnenbrillen | Ochelari de soare Ozzie | Ozzie naočare za sunce