20%-os extra kedvezmény minden Matrix és Marc John napszemüvegre! Kód: MJM20

Optikai szemüvegkeret trendek

Optikai keretek, melyeket szem előtt kell tartani

Egyetemista vagy, vagy csak úgy szeretnél kinézni, mint egy, a „csinos stréber”? A nadrágtartók és csokornyakkendők ideje óta egyik kellék sem lett ennyire megdícsérve a divat világában. Akkor is, ha kiváló látással vagy megszentelve. Csábító lehet számodra, ha felpróbálhatnád e szembetűnő optikai keretek egyikét? Fel vagy készülve erre a szem pattogtató stílusra? Íme a legmenőbb optikai keret trendek.

„Teknősbéka páncél“ körítés

Szinénél fogva tartósan klasszikus. A barna és fekete ”teknősbéka páncél” keretek univerzálisan illenek minden arcformához. Bármelyik alak mellett döntesz – a kimondottan divatos Clark Kent négyzet, vagy a retró macskaszem alakú mellett – mindegyik teli találat lesz ezekkel a feltűnő színekkel. Sőt, ezek a kétszínű árnyalatok csodatevők, mivel előtérbe hozzák a szemek természetes fénypontjait.

Egy csipetnyi arany

Nem.... ez alatt nem a túlékesített Lady Gaga arany értendő. Az arany szín sokkal kevésbé hangsúlyos, sokkal enyhébb mint korábban. Képzelj el egy vékony, divatos, fénytelen-arany színű vagy netán szerény,  csillogó-villogó csiszolt fémkeretet. Ezek a keretek elegánsan alulértékeltek - kiváló választás divat érzékkel megáldott személyeknek.

Neutrálisan csinos

Ez a keret inkább a kalandvágyóknak szól – összhangban a trendekkel, mégis klasszikus és csinos. Az enyhe színek romantikussá teszik a mindennapi kereteket –baba rózsaszín, menta zöld, drapp és kristálytiszta színek finom árnyalataiban. Ideális a leglezserebb szemüveg viselők számára is.

Radikálisan retró

Ha a stílusoddal kijelentést szeretnél tenni, akkor ehhez a retró optikai keretek felelnek meg legjobban. Napszemüvegek és, mostantól olvasó szemüvegek közt is kifejezetten a macskaszem alakú keret a teli találat. Annak ellenére, hogy kevésbé kihangsúlyozott, a macskaszem forma kiválóan kombinálható minden színnel. Főleg a „teknősbéka páncéllal” (fekete-barna színkombinációval) érhető el egy változékony, divatos megjelenés.