OAKLEY napszemüvegek

Az Oakley napszemüvegek remek kiegészítői a sportos életmódnak. Megálmodójuk James „Jim” Jannard is bolondult a sportért. Az első Oakley napszemüvegek 1984-ben jelentek meg.

Az Oakley napszemüvegek hosszú tesztelési folyamat és ismert sportolók segítségével születnek. A napszemüvegek lencséje szinte törhetetlen. A keret, könnyű, rugalmas és strapabíró. Extrém sportokhoz is tökéletes választás, hiszen a lencséken egy különleges víztaszító réteg van, amely zavartalanná teszi a látást minden helyzetben.

A szinte tökéletes fizikai tulajdonságoknak és a számtalan szabadalomnak köszönhetően az Oakley az amerikai hadsereg szigorú követelményeinek is eleget tesz, így az USA hadseregének hivatalos beszállítójává vált.

A CoolVision webáruházban megvásárolható Oakley napszemüvegeket IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Szögletes keretű, sportos OAKLEY BREADBOX unisex napszemüveg. Az Oakley napszemüvegek a legmagasabb szintű minőségi követelmények alkalmazásával készülnek. A napszemüveg keret anyagának és megmunkálásának minősége, a lencse élessége, a beépített szűrők minősége az Oakley napszemüvegeket prémium minőségű termékké teszik. Az Oakley napszemüvegek ergonómiai szempontból is tökéletesek. Az OAKLEY napszemüvegek könnyű keretei szinte alig érintkeznek viselőjük bőrével, speciális anyagból készült orrnyerge pedig megakadályozza, hogy izzadás esetén lecsússzon a napszemüveg.

Oakley Breadbox OO9199 02:

Keret szine: Matte Black Ink

Lencse színe: Violet Iridium

Az OAKLEY BREADBOX napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik, amely 99,9%-ban megvéd a káros UVA és UVB sugárzástól. KIválóan alkalmas sportoláshoz, mindennapi használatra, divatkiegészítőként, vezetéshez, strandolásra stb.

Minden OAKLEY BREADBOX szemüveg megrendelése esetén eredeti Oakley napszemüveg zacsit küldünk.

31992 Ft39990 Ft

divatos, merész OAKLEY HOLBROOK napszemüveget hölgyeknek és uraknak is ajánljuk. Az Oakley napszemüvegek a legmagasabb szintű minőségi követelmények alkalmazásával készülnek. A napszemüveg keret anyagának és megmunkálásának minősége, a lencse élessége, a beépített szűrők minősége az Oakley napszemüvegeket prémium minőségű termékké teszik. Az Oakley napszemüvegek ergonómiai szempontból is tökéletesek. Az OAKLEY napszemüvegek könnyű keretei szinte alig érintkeznek viselőjük bőrével, speciális anyagból készült orrnyerge pedig megakadályozza, hogy izzadás esetén lecsússzon a napszemüveg.

Oakley Holbrook OO9102 B7:

Keret szine: Woodgrain

Lencse színe: Prizm Daily Polarized

Az OAKLEY HOLBROOK napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik, amely 99,9%-ban megvéd a káros UVA és UVB sugárzástól. KIválóan alkalmas mindennapi használatra, divatkiegészítőként, vezetéshez, strandolásra stb.

Minden OAKLEY HOLBROOK napszemüveg megrendelése esetén eredeti Oakley napszemüveg zacsit küldünk.

44720 Ft55900 Ft

divatos OAKLEY FROGSKINS napszemüveget hölgyeknek és uraknak is ajánljuk. A FROGSKINS model az Oakley-től a Wayfarer stílust követi, de a klasszikus Wayfarer-tól finomabb, lágyabb vonalakkal rendelkezik. Az Oakley napszemüvegek a legmagasabb szintű minőségi követelmények alkalmazásával készülnek. A napszemüveg keret anyagának és megmunkálásának minősége, a lencse élessége, a beépített szűrők minősége az Oakley napszemüvegeket prémium minőségű termékké teszik. Az Oakley napszemüvegek ergonómiai szempontból is tökéletesek. Az OAKLEY napszemüvegek könnyű keretei szinte alig érintkeznek viselőjük bőrével, speciális anyagból készült orrnyerge pedig megakadályozza, hogy izzadás esetén lecsússzon a napszemüveg.

Oakley Frogskins OO9013 89:

Keret szine: Woodgrain

Lencse színe: Prizm Daily Polarized

Az OAKLEY FROGSKINS napszemüveg lencséje UV400-as védelemmel rendelkezik, amely 99,9%-ban megvéd a káros UVA és UVB sugárzástól. KIválóan alkalmas mindennapi használatra, divatkiegészítőként, vezetéshez, strandolásra stb.

Minden OAKLEY FROGSKINS napszemüveg megrendelése esetén eredeti Oakley napszemüveg zacsit küldünk.

35992 Ft44990 Ft

Oakley sunglasses | Oakley naočale za sunce | Oakley Sonnebrillen | Oakley ochelari de soare Oakley naočare za sunce