20%-os extra kedvezmény minden Matrix és Marc John napszemüvegre! Kód: MJM20

Kiszállítás

Házhoz szállítás Magyarország területén

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk a megrendelés során megadott címre, a telefonon vagy e-mailben egyeztetett határidőn belül. A kiszállítás munkanapokon 8 és 16 óra között történik. Rendeléskor lehetőség van megjegyzést hagyni a futárnak (pl.: a kiszállítást 12 óráig kérem; 13 után tudom átvenni a csomagot a megadott címen; 8 és 10 óra között kérném a csomagot; stb.).

Magyar Posta ZRT.-vel 1490Ft-ért tudjuk küldeni a megrendelt napszemüveget. A Magyar Posta ZRT.-vel két napos határidővel vállaljuk a csomagok kézbesítését, de tapasztalataink alapján az esetek túlnyomó többségében már másnap megérkezik a csomag.

Házhoz kézbesítés: Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

 Elektronikus előrejelzés: a címzett a küldemény feladásának napján a feladásról SMS-ben vagy e-mailben elektronikus előrejelzést kap.

 A Magyar Posta ZRT.-vel való küldést abban az esetben ajánljuk, ha a megadott címen állandó jelleggel tartózkodik olyan személy, aki átveheti a csomagot, illetve ha nem fontos a garantált másnapi kiszállítás.

- a GLS Hungary KFT. garantáltan másnapi kiszállítást vállal Magyarország egész területén. Amikor a futár reggel átveszi, és az autójába teszi a csomagodat egy SMS értesítőt fogsz kapni a GLS Hungary KFT.-től, amelyben tájékoztatnak a kiszállítás várható időpontjáról, a futár telefonszámáról, és az átvételi összeg nagyságáról. Mindezt 1290Ft-ért tudod igénybe venni.


Házhoz szállítás díjtételei:

- Magyar Posta ZRT. -1490Ft

- GLS HUngary KFT. - 1290Ft

Bármely szállítási módot is választod, két vagy több napszemüveg illetve 25000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás INGYENES!