20%-os extra kedvezmény minden Matrix és Marc John napszemüvegre! Kód: MJM20

Kik vagyunk mi?

CoolVision webáruház célja, hogy kiváló minőségű és kedvező árú napszemüvegeket és optikai szemüvegkereteket kínáljon látogatói számára. Webáruházunk a napszemüvegek és optikai/dioptriás szemüvegkeretek forgalmazása mellett igyekszik tanácsokkal, tippekkel ellátni azokat a látogatókat, akik esetleg még nem döntötték el, hogy melyik modellt, keretet illetve színt válasszák.

Webáruházunk elkészítésekor több éves szemüveg webáruház üzemeltetési tapasztalatainkat használtuk fel, hiszen anyacégünk 2009 óta végez kizárólag napszemüveg / optikai szemüvegkeret árusítást interneten keresztül. A többéves tapasztalatot felhasználva reményeink szerint olyan webáruházat sikerült létrehoznunk, amely látogatóbarát kialakításával, minőséges képeivel, egyszerű vásárlási folyamatával sok-sok látogató tetszését fogja elnyerni az elkövetkező években.

Cégünk nemcsak magyarországi értékesítéssel foglalkozik. A CoolVision.hu webáruház elérhető angol (www.optiline.co.uk), horvát (www.naocaleshop.hr), szerb (www.naocareonline.com), román (www.coolvision.ro), illetve német (www.brillenfactory.de)  nyelven is.

Eddigi sikereink elérésében fontos szerepet játszik a saját, minőségi fényképek készítése. Napszemüvegeinkről igyekszünk olyan képeket közzétenni, amelyeken szinte minden apró részlet látható, ezáltal látogatóink könnyebben tudnak választani több száz raktáron lévő modellünk közül. Köszönhetően a nagy felbontású, minőségi képeknek vásárlóink elégedettek a megrendelt termékekkel, és szívesen vásárolnak ismét webáruházunkban. 2015-től napszemüvegeink többsége minifilmen keresztül is megtekinthető. A minifilm segítségével a termék olyan részletei is láthatóak, amelyek a fényképeken esetleg nem. Lehetőség van zoomolásra és a termék körbeforgatására is.

Üzletpolitikánk fontos pillére, hogy a webáruházban csak olyan termékek szerepelnek, amelyek megtalálhatóak raktárkészletünkön. Így elkerüljük a hosszú beszerzési idővel járó kellemetlenségeket, és a megrendelt termékek néhány nap alatt megérkeznek a vásárlók címére. Ennek köszönhető, hogy a webáruházban megrendelhető termékek 99,9%-a telefonos egyeztetés után, legkésőbb a megrendelést követő napon már postázásra is kerül. Amennyiben a megrendelőt nem tudjuk telefonon elérni, és e-mailünkre sem válaszol, a terméket NEM áll módunkban kiküldeni.

Amennyiben a vásárlónk mégsem elégedett a megrendelt termékkel (vagy termékekkel), azt 14 napon belül jelezheti címünkre. Ilyen esetben cégünk visszafizeti a kifizetett összeget, plusz költség felszámolása nélkül, vagy értékegyeztetéssel akár olcsóbb illetve drágább modellre is cserélhető a visszaküldött termék.

 Üdvözlettel:

CoolVision.hu csapata!