Just Cavalli optikai szemüvegkeretek és napszemüvegek

Extravagáns, formabontó, fiatalos, frisseséget sugalló: ez a Just Cavalli szemüvegek fő jellemzője. Ne rejtőzködj, légy önmagad! Ez a gondolat inspirálta Roberto Cavalli olasz divattervezőt a modern, merész színekben pompázó Just Cavalli szemüvegek megalkotásánál. Kollekciójában a színek játszák a főszerepet.

A Just Cavalli szemüvegek pimasz, vad és szemtelenül fiatalos stílust képviselnek. A keretek fémből és acetátból készülnek A számtalan tarka, virágos, állatmintás keret közül hölgyek és urak egyaránt válogathatnak.

Ha Just Cavalli szemüvegek választ, akkor garantált a minőség és a stílus. Böngésszen kedvére az elegáns, játékos és szuper trendy modellek közül!

A CoolVision webáruhában árusított Just Cavalli optikai szemüvegkeretek és napszemüvegek megtekintéséért kattints IDE!

 

Divatos, fémkeretes, férfi Just Cavalli optikai szemüvegkeret. Ez a kiváló Just Cavalli JC0536-os szemüvegkeret rugós szárakkal rendelkezik. Extravagáns, formabontó, fiatalos, frisseséget sugalló: ez a Just Cavalli szemüvegek fő jellemzője. Ne rejtőzködj, légy önmagad! A Just Cavalli szemüvegek pimasz, vad és szemtelenül fiatalos stílust képviselnek.

Ezt a kiváló optikai szemüvegkeretet a divatos stílust kedvelő urak figyelmébe ajánljuk.

Minden Just Cavalli JC0536-os optikai szemüvegkeret megrendelése esetén eredeti Just Cavalli szemüveg tokot küldünk.

14990 Ft

Divatos, fémkeretes, női Just Cavalli optikai szemüvegkeret. A keret szárain Just Cavalli felirat található. Ez a kiváló Just Cavalli JC0543-as szemüvegkeret rugós szárakkal rendelkezik. Extravagáns, formabontó, fiatalosfrisseséget sugalló: ez a Just Cavalli szemüvegek fő jellemzője. Ne rejtőzködj, légy önmagad! A Just Cavalli szemüvegek pimasz, vad és szemtelenül fiatalos stílust képviselnek.

Ezt a kiváló optikai szemüvegkeretet a divatos, elegáns stílust kedvelő hölgyek figyelmébe ajánljuk.

Minden Just Cavalli JC0543-as optikai szemüvegkeret megrendelése esetén eredeti Just Cavalli szemüveg tokot küldünk.

18990 Ft

Divatos, szögletes lencsés, fémkeretes, férfi Just Cavalli optikai szemüvegkeret. Ez a kiváló Just Cavalli JC0608-as szemüvegkeret merev szárakkal rendelkezik. Extravagáns, formabontó, fiatalos, frisseséget sugalló: ez a Just Cavalli szemüvegek fő jellemzője. Ne rejtőzködj, légy önmagad! A Just Cavalli szemüvegek pimasz, vad és szemtelenül fiatalos stílust képviselnek.

Ezt a kiváló optikai szemüvegkeretet a divatos stílust kedvelő urak figyelmébe ajánljuk.

Minden Just Cavalli JC0608-as optikai szemüvegkeret megrendelése esetén eredeti Just Cavalli szemüveg tokot küldünk.

15990 Ft