Hawkers napszemüvegek

Hallottál már a Hawkers napszemüvegekről? Egy márkanév amely teljeséggel  "megreformálta" és "átalakította" a világ napszemüveg piacát! Egy startup amely ötvözte a divatot, a minőséget, az egyediséget a mindennapok internet kultúrájával! 

A Hawkers napszemüvegek csupán néhány éve vannak jelen a piacon. De micsoda néhány év volt ez! Valósággal átalakították azt a piaci szegmenst amely több évtizede "állóvíznek" látszódott. Amikor már azt hittük, hogy a napszemüveg divatban semmi újat nem tudnak kitalálni a tervezők, már minden anyag, szín, forma volt legalább egyszer divatban és a világhírű napszemüveg gyártók csak arra koncentrálnak, hogy ezeket a már létező, bevált anyagokat, szineket újraeladható formába öntsék ekkor jelent meg  a Hawkers!

Aki a kezdetben megcáfolta azt a hiedelmet, hogy egész napszemüveg kollekciókat kell kitalálni. Ők 2-3 ( olvasd két-három ) modellel indítottak. Természetesen ezek a modellek több színkombinációban is elérhetőek voltak. Vajon ettől az  egyszerű marketing modelltől lettek oly sikeresek?

Nem hiszem....Sokkal inkább azt gondolom, hogy a Hawkers olyan terméket kínál, amelyről elhiszed, hogy minőségi, hogy divatos, hogy a haverok szájtátva forgatják a kezükben a Hawkers napszemüvegedet és azt kérdik Tőled: Hol vetted? Nekem is kell egy ilyen!

Nos, szerintem ettől menő a Hawkers. Tökéletesen tudja promotálni a termékeit! Azokat a termékeket amelyet valójában tökéletesek! Kiváló minőségű napszemüvegek, megfizethető áron! Légy Te is a részese a Hawkers feelingnek!  Éld át a Hawkers szemüvegek nyújtotta élményt!

A teljes napszemüveg kollekciót IDE KATTINTVA tudod megtekinteni.

Divatos, tükrös lencsés HAWKERS Black Rose Gold Melrose női napszemüveg. A keret szárain HAWKERS felirat található. A HAWKERS Black Rose Gold Melrose napszemüveg műanyag kerettel és merev szárakkal rendelkezik. A HAWKERS kiváló minőségű napszemüvegek, megfizethető áron! Légy Te is a részese a Hawkers feelingnek! Éld át a Hawkers szemüvegek nyújtotta élményt! 

Minden HAWKERS Black Rose Gold Melrose H08FHT0104 napszemüveg lencséje Cat 3. UV400-as védelemmel rendelkezik.

Minden HAWKERS napszemüveg eredeti tartozékaival kerül küldésre.

14990 Ft16990 Ft

Divatos, szögletes HAWKERS Carey Green Hypnose női napszemüveg. A keret szárain HAWKERS felirat található. A HAWKERS Carey Green Hypnose napszemüveg műanyag kerettel és merev szárakkal rendelkezik. A HAWKERS kiváló minőségű napszemüvegek, megfizethető áron! Légy Te is a részese a Hawkers feelingnek! Éld át a Hawkers szemüvegek nyújtotta élményt! 

Minden HAWKERS Carey Green Hypnose 120016 napszemüveg lencséje Cat 3. UV400-as védelemmel rendelkezik.

Minden HAWKERS napszemüveg eredeti tartozékaival kerül küldésre.

15990 Ft18990 Ft

 

Hawkers sunglasses | Hawkers sunčane naočale  | Hawkers Sonnenbrillen | Ochelari de soare Hawkers | Hawkers naočare za sunce