20%-os extra kedvezmény minden Matrix és Marc John napszemüvegre! Kód: MJM20

Gyors szemüveg kiszállítás

A CoolVision webáruházban megrendelt termékeket a webáruház üzemeltetője a Magyar Posta ZRT. Csomagküldő szolgálatával vagy a GLS futárszolgálat segítségével juttatja el vásárlói számára.

Minden megrendelés esetén a CoolVision webáruház ügyfélszolgálata telefonon vagy e-mail útján tájékoztatja a megrendelőt a megrendelt termékek csomagküldő szolgálatnak való átadásáról és a csomag kiszállitásának várható időpontjáról. Amennyiben a megrendelés hétfőtől péntekig,  munkaidőben (9-től 16 óráig) történt, Ügyfélszolgálatunk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot, munkanapon és munkaidőn kívül történt megrendelés esetén ügyélszolgálatunk a következő munkanapon tájékoztatja a megrendelőt a csomag elküldésének és várható érkezésének időpontjáról.

Az ügyfélszolgálati tájékoztató telefonon történik, ezért kérjük, hogy a termék(ek) megrendelésekor használatban levő és amennyiben lehetséges a megrendelő telefonszámát mellékeljék. Amennyiben telefonon többszöri hívással sem tudjuk a megrendelőt elérni, akkor egy e-mailt küldünk a megrendelő részére.

Ügyfélszolgálatunk mindig igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt a csomagküldő szolgálatnak átadni a megrendelt terméket, termékeket. Ha a telefonos tájékoztatás megtörténik a termékek megérkezése 2-3 munkanapot vesz igénybe.