20%-os extra kedvezmény minden Matrix és Marc John napszemüvegre! Kód: MJM20

A fotokromatikus lencse tulajdonsága. A fotokromatikus szemüveglencsék jellemzői.

A fotokromatikus lencsék tulajdonságai:

A hagyományos lencséjű napszemüvegek állandó árnyalattal rendelkeznek, attól függetlenül, hogy milyen környezetben tartózkodunk. A fényre sötétedő lencsék kezdeti árnyalata a napfény intenzitásának növekedésével egyre sötétebbé válik. Míg a hagyományos napszemüvegek néha túl sötétek, vagy nem eléggé sötétek, a fotokromatikus lencsék mindig a tökéletes árnyalatot veszik fel, ezáltal a napszemüveg viselői jobban látnak, és jobb teljesítményt nyújtanak a szabadtéri és beltéri tevékenységeikben.

A fotokromatikus (fényre sötétedő) szemüveglencsék főbb jellemzői:

     - Rendkívül gyors reakcióidő (hőmérséklettől függően)
     - Világos alapszínű lencsék
     - Kb. 83-85%-os mértékig sötétedik be a lencse az UV-fény hatására
     - Egyenletes lencse színeződés
     - Stabil, esztétikus szín
     - Maximális UV védelem

Automatikus fényerő szabályozás:

fotokromatikus lencsékkel felszerelt napszemüvegeket arra tervezték, hogy minden helyzetben optimális árnyalatúak legyenek. A fotokromatikus szemüveglencsék reagálnak az UV fény változására: amint a napfény erősebbé válik, erősödik az UV fény is, és a lencsék elsötétednek. Az alkalmazkodó napszemüveg lencse csökkenti a fényvisszaverődést.

Lásd a legjobb fényben a világot a fényre sötétedő fotokromatikus szemüveg lencsékkel! Napszemüveg webáruházunk fotokromatikus lencsékkel felszerelt napszemüveg modelljeit IDE KATTINTVA tekintheted meg.