20%-os extra kedvezmény minden Matrix és Marc John napszemüvegre! Kód: MJM20

Fizetés PayPal-lal és bankkártyával

Örömmel jelentjük, hogy a világszerte méltán népszerű és biztonságos PayPal fizetés, továbbá a PayU bankkártyás fizetési mód már a CoolVision online webáruházában is elérhető.

 

PayPal:

A Paypal a világ vezető online pénzügyi szolgáltatása. Ezzel a  gyors pénzküldő szolgáltatással még vásárlás közben is időt takaríthatunk meg, mivel a fizetés gyorsan és hatékonyan lebonyolítható. A PayPal garantálja hogy:

- Információid biztonságban vannak

- Vásárlásaid probléma esetén védelemben részesülnek

- A fizetés csak néhány kattintás

 

PayU (Visa - Maestro - MasterCard) :

Vásárlóink a PayU biztonságos bankkártyás fizetési megoldást is választhatják a megrendelni kívánt termék(ek) fizetésére. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A CoolVision webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a PayU pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a CoolVision webáruház nem értesül, azokat csak a PayU érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a CoolVision webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az internetböngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.