20%-os extra kedvezmény minden Matrix és Marc John napszemüvegre! Kód: MJM20

Carrera napszemüvegek

Carrera napszemüveg márkát  Wilhelm Anger  alapította meg 1956-ban. A márka nevét a Carrera Panamericana mexikói autóverseny ihlette. Húsz évvel később a cég sport és sí szemüvegeket kezdett gyártani, és Optyl International-ra változtatta nevét, ugyanis Wilhelm kifejlesztette majd szabadalmaztatta a "Optyl" nevű hőre edzett műanyagot. Ez az új anyag 20%-kal könnyebb, mint az addig ismert műanyagok voltak. Kevésbé allergén, viszont rugalmasabb és sokkal jobban tartja eredeti formáját is.

1974-ben a cég újra eredeti nevén, Carreraként működött tovább. Ekkor Ferdinand Alexander Porsche autótervező is beszállt az üzletbe. Még ebben az évben megtervezte első napszemüveg kollekcióját, ami a CARRERA Porsche Design nevet kapta. Az 1980-as évektől kezdve a cég több jelentősebb  sporteseményt is sponzorált. Többek között az Amerika Kupát, az 1988-as téli olimpiát, valamint a Forma-1-es futamokat. 1996-ban az olasz Safilo Group SpA vásárolta meg a céget, így székhelye Padovába került.  Legismertebb napszemüvegei a Champion és a Safari. Lady Gaga  Bad Romance című dalának videoklipjében Carrera nepszemüveget  visel.

CoolVision webáruhában árusított Carrera napszemüvegek megtekintéséért kattintson IDE!

 

 

Carrera sunglassesCarrera sunčane naočale | Carrera Sonnenbrillen | Ochelari de soare Carrera | Carrera naočare za sunce