Capraia napszemüvegek

    Capraia napszemüvegek divatosak, fiatalosak, színesek. Egy-egy modell akár több színkombinációban is elérhető. A Capraia napszemüvegek lencséje általában polarizált, minden esetben UV400-as szűrővel ellátott. A keretek anyaga fém vagy műanyag, de sok esetben e két anyag kombinációja is megtalálható egy napszemüvegnél ( pl. műanyag keret fém szárakkal ). 

     Minden Capraia napszemüveg tartozéka egy összehajtható Capraia feliratos kemény tok és mikroszálas törlőkendő. KIváló választás mindennapi használatra, divatkiegészítőként, strandra stb.

       Válassz Te is CAPRAIA napszemüveget!

A teljes napszemüveg kollekciót IDE KATTINTVA tudod megtekinteni.

Divatos, kerek polarizált lencsés napszemüveg a CAPRAIA kínálatából. Ez a kiváló napszemüveg több színkombinációban is megrendelhető. A Carpaia TIMOROSSO2 napszemüveg műanyag kerettel és merev szárakkal készül. A CAPRAIA TIMOROSSO modell polarizált lencsével rendelkezik. A polarizált lencse előnyeiről bővebben ITT olvashatsz!

Minden CAPRAIA TIMOROSSO2 napszemüveg lencséje Cat 3. UV400-as védelemmel is rendelkezik. Ezt a kiváló klasszikus stílusú napszemüveget női és férfi látogatóink figyelmébe ajánljuk.

Minden CAPRAIA napszemüveg megrendelése esetén eredeti CAPRAIA napszemüveg tokot és törlőkendőt küldünk.

11490 Ft14990 Ft

 

Capraia sunglasses | Sunčane naočale Capraia |  Capraia Sonnenbrillen | Ochelari de soare Capraia | Capraia naočare za sunce