Air Force napszemüveg

Az Air Force napszemüvegek az immár klasszikus pilótaszemüvegek dizájnját ülteti át 21.-ik századi divatvilágba. Az Air Force napszemüveg modellek többsége tükrös lencsével és vékony fémkerettel készül. 

A keret a legtöbb modell esetén ezüst, fegyverszürke (gunmetal), fekete és a bronz szinben érhető el. A lencsék a legtöbb esetben tükrös bevonattal készülnek. A tükrös bevonat a közül az ezüst és a fekete szin a legelterjedtebb, azonban az utóbbi néhány évben széles körben elterjedt a szines lencséjű pilótaszemüveg. Tükrös bevonat csak a lencse külső részén található, a lencse belső fele hagyományos kialakítású.

A szines lencsékkel rendelkező pilótaszemüvegek a CoolVision webáruházban a Rev ( azaz Revolution ) névvel kerülnek forgalmazásba. A szines lencsék közül a kék, zöld, sárga, piros szinek a leginkább elterjedtek.

Mindegyik Air Force napszemüveg CE jelöléssel, lencséi pedig UV400-as szűrővel rendelkezik. A CoolVision webáruház kínálatában szerepelő Air Force napszemüvegek megtekintéséhez kattints IDE !

 

Klasszikus, erős fémkerettel rendelkező, Air Force AF-101GL pilóta stílusú napszemüveg. Ez a kiváló Air Force napszemüveg modell több színben rendelhető. Az Air Force napszemüvegek UV400-as védelemmel rendelkeznek amely 99,9%-ban véd a káros UV napsugarak ellen. Lencséje akrill alapú polikarbonátból készült. Az akrill alkalmazásával a lencsékben, nagymértékben csökkenthető a lencsék használat közbeni karcolódása, elhasználódása. Kiválóan alkalmas divatkiegészítőként, mindennapi használatra.

Unisex modell révén hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánljuk!

Minden Air Force AF-101GL napszemüveg megrendelése esetén ajándék napszemüveg zacsit küldünk ajándékba.

4392 Ft5490 Ft