Air Force napszemüveg

Az Air Force napszemüvegek az immár klasszikus pilótaszemüvegek dizájnját ülteti át 21.-ik századi divatvilágba. Az Air Force napszemüveg modellek többsége tükrös lencsével és vékony fémkerettel készül. 

A keret a legtöbb modell esetén ezüst, fegyverszürke (gunmetal), fekete és a bronz szinben érhető el. A lencsék a legtöbb esetben tükrös bevonattal készülnek. A tükrös bevonat a közül az ezüst és a fekete szin a legelterjedtebb, azonban az utóbbi néhány évben széles körben elterjedt a szines lencséjű pilótaszemüveg. Tükrös bevonat csak a lencse külső részén található, a lencse belső fele hagyományos kialakítású.

A szines lencsékkel rendelkező pilótaszemüvegek a CoolVision webáruházban a Rev ( azaz Revolution ) névvel kerülnek forgalmazásba. A szines lencsék közül a kék, zöld, sárga, piros szinek a leginkább elterjedtek.

Mindegyik Air Force napszemüveg CE jelöléssel, lencséi pedig UV400-as szűrővel rendelkezik. A CoolVision webáruház kínálatában szerepelő Air Force napszemüvegek megtekintéséhez kattints IDE !